Achtergrond
Visual

Etched folie of melkglasfolie voor extra privacy met uitstraling van gezandstraald glas

Waarom etched folie of melkglasfolie van BRS Reclame?

  • Jarenlange ervaring en ISO-gecertificeerd
  • Glasfolie van hoogwaardige kwaliteit
  • Krasvaste coating
  • Garantie tot 5 jaar
  • Reduceert uv-straling met 99%

Vraag direct meer informatie aan

Uw vergaderruimte voorzien van rust en privacy? Onze etched folie (ook wel melkglasfolie genoemd) geeft het glas een gezandstraald matglas effect. Zo wordt de hoeveelheid lichtinval behouden, maar de doorkijk sterk verminderd. Naast vergaderruimtes wordt etched folie of melkglasfolie ook veel toegepast op buitenramen, vaak in combinatie met decoratieve glasfolie met bedrijfslogo of bedrijfsnaam.

De zekerheid van ISO-certificering

Het professioneel  aanbrengen van glasfolie zonder plooien en onvolkomendheden is vakwerk. BRS Reclame Hoogeveen is ISO-gecertificeerd en brengt al jaren glasfolie aan voor diverse bedrijven uit Noord- en Oost-Nederland.

BRS Reclame werkt ondere andere voor:

Referenties BRS Reclame Hoogeveen

Zo verzorgen wij etched folie of melkglas folie voor bedrijven in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.


Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over etched / melkglas folie of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van etched / melkglas folie met u.