Achtergrond
Visual

Autoruiten laten tinten met professioneel aangebrachte tint folie

Waarom autoramen laten tinten door BRS Reclame?

  • Jarenlange ervaring en ISO-gecertificeerd
  • Vervaardigd van hoogwaardige grondstoffen
  • Krasvaste tint folie
  • Garantie tot 5 jaar
  • Professioneel aangebracht


Vraag direct meer informatie aan

Het laten tinten van uw autoramen geeft uw auto of bedrijfswagen een geheel andere uitstraling. BRS Reclame Hoogeveen kan uw autoruiten tinten op professionele wijze, zonder hinderlijke bubbels of vouwen. Als ervaren sign- en reclamebedrijf verzorgen wij al jaren het tinten van autoruiten voor zowel particulieren als bedrijven in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Naast tint folie voor auto's brengen wij ook tint folie voor gebouwen aan op gebouwen zoals kantoren en bedrijfspanden.

De voordelen van raamfolie op autoramen

Iedereen heeft weer andere redenen om te kiezen voor raamfolie voor de auto. Zo kan het bijvoorbeeld om praktische redenen zijn zoals het weren van hinderlijk zonlicht of het weren van inkijk. Uiteraard kan de reden ook puur esthetisch zijn om de uitstraling van uw auto of bedrijfswagen te versterken. Er is altijd een juiste raamfolie voor uw auto die past bij uw wensen. Bekijk de voordelen van het blinderen van autoruiten.

Regelgeving voor het tinten van autoramen

Alleen voor de voorruit en de voorste zijruiten zijn er duidelijke regels waarop de KLPD controleert. Zo moet de lichtdoorlaat van de voorste zijruiten en de voorruit minimaal 50% lichtdoorlaat meten. Uit veiligheidsoverwegingen tinten wij de voorste zijruiten doorgaans niet. Alleen op expliciet verzoek en op eigen risico kunnen wij de voorste zijruiten van de auto uiteraard ook voor u beplakken. Te donkere folie brengen wij uit principe echter niet aan op de voorste zijruiten.

Kies ook  voor de ervaring van BRS Reclame in Hoogeveen

Kies ook voor de kwaliteit van een professioneel bedrijf. Raamfolie aangebracht zonder bubbels of vouwen. Zo verzorgen wij al jaren het tinten van autoramen voor particulieren en bedrijven (zoals autobedrijven) in de provincie Friesland in onder andere: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek. In de provincie Groningen onder andere voor bedrijven in: Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Roden, Winschoten en Veendam. In de provincie Drenthe onder andere voor bedrijven in: Assen, Beilen, Hoogeveen, Emmen, Meppel en Coevorden. En in de provincie Overijssel onder andere voor bedrijven in: Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Ommen, Deventer, Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal.


Meer informatie of een afspraak maken?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over raamfolie voor auto´s of maak een afspraak. Wij bespreken graag de materiaal- en keuzemogelijkheden van het tinten van autoramen.


Neem contact op

Neem contact met ons op

Routebeschrijving

Routebeschrijving